16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Başarıya Köksal Toptan damgası

ÖSYM'nin yaptığı açıklamada, okulların 2008 yılı ÖSS başarı ortalamaları belirlendi. Bartın Köksal Toptan Lisesi, Türkiye'de yabancı dil ağırlıklı eğitim veren en iyi liseler arasında ilk 4 dereceye girmeyi başardı.


Bartın Köksal Toptan Lisesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Köksal Toptan Lisesi'nin Sayısal - 2 bölümünde dördüncü, Sözel - 2 bölümünde birinci ve Eeşit Ağırlık - 2 bölümünde de dördüncü olduğu açıklandı. Bu önemli başarı okul yönetimini, öğretmenleri ve öğrencilerini sevince boğdu. Bartın Köksal Toptan Lisesi 2008 yılında bilimsel, disiplinli ve sistemli eğitim uygulamaları sonucunda hak ettiği başarıyı yakaladı. Okul Müdürü Rahmi Eraslan, "Türkiye'de isim yapmış olan bir çok özel lisenin yer aldığı bu maratonda okulumuzun ilk 4 dereceye girmesi bizleri mutlu etmiştir. Bu başarıda emeği geçen okul yönetimini, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum" dedi.
Okul Aile Birliği Başkanı Gülfide Çakır, "Okulumuz açıldığı günden bu yana elde ettiği başarılarına bir yenisini daha eklemiş bulunmaktadır. Başarılarımızın tesadüf olmadığını her yıl daha başarılı olarak göstermiş bulunmaktayız. Bu nedenle emeği geçen öğretmenlerimize, idarecilerimize, çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bu başarımız neticesinde, sevinçliyiz, gururluyuz" dedi.


Sayısal - 2'de Malatya Özel Rahime Batu Lisesi birinci, Elazığ Korgeneral Hulusi Sayın Lisesi ikinci, Gaziantep Özel Sanko Lisesi üçüncü, Bartın Köksal Toptan Lisesi dördüncü oldu. Sözel - 2 ise Bartın Köksal Toptan Lisesi birinci, Malatya Özel Rahime Batu Lisesi ikinci, İzmir Karataş Lisesi üçüncü, İstanbul Özel Derya Uncu Lisesi dördüncü oldu. Eeşit Ağırlık - 2 branşında Malatya Özel Rahime Batu Lisesi birinci, İstanbul Özel Derya Uncu Lisesi ikinci, İstanbul Arnavutköy K. Yiğit Lisesi üçüncü, Bartın Köksal Toptan Lisesi dördüncü oldu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 14:32:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?