17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Başhekim doktoru dövdü mü?

Bartın Ulus İlçe Devlet Hastanesi doktorlarından Dr. Yakup Yücel, hastane başhekiminin kendisini dövdüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Ulus Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Yakup Yücel, hastane Başhekimi Dr. Ahmet Sevinç'i, nöbet çizelgesinde uygunsuzluk yaptığı gerekçesiyle Bartın İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikayet etti. Dr. Yücel'in iddiasına göre, şikayetten haberdar olan başhekim Dr. Sevinç, Dr. Yücel'i tartakladı.

Dr. Yakup Yücel, hasta muayenesi yaptığı sırada odaya Başhekim Dr. Ahmet Sevinç'in girerek, hastaları dışarıya çıkarttığını ve oda kapısını içeriden kilitlediğini, kendisini Sağlık Müdürlüğü'ne nasıl şikayet ettiğini sorduğunu ve bu sırada da kendisinin kapıyı açmaya çalıştığı esnada saldırıya uğradığını iddia etti.

Doktorların kavga ettiğini fark eden diğer doktorlar kapıyı açmaya çalıştı. Daha sonra başhekim kapıyı açarak odadan uzaklaştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapmayan Dr. Yakup Yücel, konunun adli ve idari mercilere intikal ettiğini ve gerekli incelemenin yapılacağını ve haklı olduğunun ortaya çıkacağını söyledi.

Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Sevinç de yaşanan olayla ilgili bir açıklama yapmayacağını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 18:35:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?