16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Başkan adayı Valiyi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Selim Karakaş, seçim çalışmaları kapsamında Bartın Valisi Halil Işık'ı ziyaret etti.

CHP Başkan adayı Vali yardımcıları ve valilik personelini de ziyaret etti.
CHP Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Selim Karakaş, İl Başkanı Hakan Ceylan ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gümüş ile birlikte Bartın Valisi Halil Işık, Vali Yardımcıları ve Valilik çalışanları ile görüştü. CHP Bartın Belediye Başkan adayı Selim Karakaş, Bartın halkının demokrasi alışkanlığına sahip olduğunu söyledi. Karakaş, "Demokrasinin gereği olarak seçim yolculuğunda sizleri de ziyaret edelim diye düşündük. Bartın'da seçimler güzel geçer. Bartın'da halkın demokrasi alışkanlığı vardır. Hiçbir seçimde sıkıntı olmadı. Büyük olasılıkla bu seçimlerde de yaşanmayacağını düşünüyoruz. Diğer partilerin belediye başkan adaylarına da başarılar diliyoruz" dedi.


Bartın Valisi Halil Işık, seçimlere katılacak adaylara başarılar dilediğini ifade etti. Vali Işık, "Ülke genelinde bunlar yaşanacak. Ülkemiz için inşallah hayırlı sonuçlar ortaya çıkar. Herkes birbirinin medeni haklarına ve demokrasinin gereğine saygı gösterir. Bütün adaylara başarılar diliyorum" dedi

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 15:02:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?