22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Başkan adayından esnaf ziyareti

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, seçim çalışmaları kapsamında Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası ve Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı'nı ziyaret etti.


AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Recep Ünal Çil ve bazı teşkilat üyeleri ile birlikte odaları ve esnafları ziyaret etti. Ak Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan ilk olarak Bartın Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Akal ve oda çalışanlarını ziyaret etti. Başkan adayı Emin Özkan, "Amacımız belediyeyi hep birlikte yönetmek. Fikir alış verişinde bulunmak istiyoruz. Güzel hizmetler vermek istiyoruz. Sizlerle beraber Bartın'ımıza güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Bu iyi diyalogların hep devam etmesini istiyoruz. Toplantılarımızda oda başkanlarımızı ve sizleri aramızda görmek istiyoruz" dedi.


Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Kadir Akal, 650 üyeleri olduğunu, bir çok emeklilik yaşandığını, emeklilik durumlarından işyerlerini kapatanların olduğunu ve sayılarının düştüğünü ifade ederek, AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan'a başarılar diledi.


AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, daha sonra Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İsmet Fındık ve oda çalışanlarını ziyaret etti. Belediye Başkan adayı Emin Özkan son olarak Bartın'daki demir ustalarını ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 15:49:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?