15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Başkan Akın işçilerle toplantı yaptı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediyede çalışan işçiler ile toplantı yaptı.


Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde işçiler ile bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı konuşmada “Sizler benim kardeşimsiniz, arkadaşımsınız. Sizlerden görevinizi layıkıyla yapmanızı istiyorum. Belediyeyi ve Bartın’ı yüceltin” dedi.


Belediyenin imkanlarının kıt olduğunu, faizleriyle birlikte 70 milyon liraya yaklaşan borç bulunduğunu belirten Başkan Cemal Akın “Geçmişi yargılamak, kendimizi acındırmak istemiyorum. Ancak gelirlerimizi artırıp, giderlerimizi azaltmak için bir çözüm yolu bulmamız lazım. Herkesin ekmeğine sahip çıkmasını istiyorum. Mesai saatlerine dikkat edilmesini istiyorum” dedi.


Belediyeye gelenlerin yüzde 80’inin iş için geldiğini anlatan Cemal Akın “İşinizin değerini bilin. Şu anda sizin yerinize geçmek isteyen en az 15 bin kişi var. Çalışanlarımız birbirine kenetlensin. Arada fitne, fesat olmasın. Biz bir aileyiz. Kol kırılır, yen içinde kalır. Çok çalışalım, belediyeyi ayağa kaldıralım. Tek yumruk halinde olalım. Kardeşçe Bartın’a hizmet edelim” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 12:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?