18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Başkan teşekkür ediyor

BAŞKAN, FESTİVALE DESTEK VERENLEERE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 28. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinliklerine katkı veren kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretlerine başladı.

Bartın Belediye başkanı Cemal Akın, Çilek Festivali etkinliklerine katkı verenlere teşekkür ziyaretlerine başladı. İlk olarak Bartın Valisi İsa Küçük'ü ziyaret eden Başkan Akın, festivale gösterdiği ilgiden ve desteğinden dolayı İsa Küçük'e teşekkür etti. Teşekkür ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Tarım İl Müdürü Yusuf Alagöz, Gençlik ve Spor Müdürü Şakir Erdem, İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, Yardımsevenler Derneği, Türk Hava Kurumu ve Bartın Telkırma Derneği'ne giden Başkan Akın, "11 gün süren bir festival yaptık. Festivali dolu dolu geçirdik. Son iki akşam Yalı'da yapılan etkinlik ve konserler ile festival şehir içine taşındı. Esnaflarımız çok memnun" dedi.

Festivalin bir kurumun değil Bartın'ın festivali olduğunu yineleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, önümüzdeki yıllarda kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere daha da ağırlık verileceğini, festival ile turizmde hareketlilik sağlanacağını ifade etti. Belediye Başkanı Cemal Akın'ın festival teşekkür ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 10:19:05
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 16:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?