15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Başkan'a arkadaşlarından süpriz

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ın mezun olduğu İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi'nden dönem arkadaşları, Bartın'a gelerek Cemal Akın'ı ziyaret etti.


İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik, İnşaat ve Makine Mühendisliği Bölümleri'nden yaklaşık 40 kişi, Bartın'a gelerek, Belediye Başkanı Cemal Akın'a sürpriz yaptı. Okul arkadaşlarının Belediyeyi ziyareti sırasında bir konuşma yapan Başkan Cemal Akın, "Okul arkadaşlarımın burada bulunmasından dolayı memnuniyet duyuyorum. Biz dönem mezunları olarak her yıl ayrı bir kentte toplanıyoruz. Bu yıl da arkadaşlarımız Bartın'a geldiler. Arkadaşlarımın bizi manevi ve proje anlamında her zaman destekleyeceği kanısındayım" dedi. Mezunlar adına konuşan Zihni Açba ise Başkan Cemal Akın'a başarılar dileyerek, "Bugün burada hem beraberliğimizi pekiştirip hem de Cemal kardeşimizin mutluluğunu paylaşıyoruz. Cemal kardeşimize bu çok ciddi ve önemli görevde başarılar diliyoruz. Cemal Akın ismi Bartın için iyi bir şanstır. Bartın ise bu şansı çok iyi değerlendirecektir. Bir sonraki gelişimizde daha güzel bir Bartın bulacağımıza inanıyorum. Misafirperverliğinden dolayı da Cemal Akın'a teşekkür ediyorum" dedi.


Mezunlardan Kamil Günay ise yaptığı konuşmada Cemal Akın 1970'lerde tanıştıklarını belirterek, " Cemal Akın'ın o günkü karakteri ve duruşunu bugün aynı noktada görüyorum. Akın'ı belediye başkanı olarak görmekten onur duyduk, gurur duyduk. Cemal kardeşimiz sabır ve azimle çalışmalarını sürdürdü. Bütün Bartın'ı kucaklayacağına inanıyorum. Bartın O'na, O da Bartın'a layık olacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 12:25:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?