17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Başkan'dan kurumlara ziyaret

BAŞKAN KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türk Telekom Başmüdürü Süleyman Rıfkı Acar ile BEDAŞ İşletme Müdürü Mustafa Dinçer'i ziyaret etti.

Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın kurum ziyaretlerini sürdürmeye devam ettiği bildirildi. Ziyaretlerinde kamu kurumlarının uyum ve birlik içinde çalışmasının önemine değinen Başkan Akın, "Kurumlar arası birlik olmazsa ileri gidilemez. Biz de bu noktadan hareket ile kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partileri ziyaret edip, fikir alışverişinde bulunuyoruz" dedi. Enerji, iletişim ve teknolojinin bireyler ve toplumlar için vazgeçilmez olduğunu vurgulayan Başkan Cemal Akın, "Biz alt yapı çalışmalarımızda gerek Telekom, gerekse BEDAŞ'la ortak hareket ediyoruz. Başarı için bu uyum şarttır. Günümüzde eğitimin yanı sıra teknolojiyi de kullanabilmek çok önemlidir" dedi. Türk Telekom Başmüdürü Süleyman Rıfkı Acar da yaptığı konuşmada, "Belediye başkanımızı ağırlamaktan onur ve şeref duyuyoruz. Biz Türk Telekom olarak 2010 yılına şehrimize ve topluma neler katabiliriz sorusundan yola çıkarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz. İletişimin avantajlarını Bartın halkımıza sunacağız. Artık şehirlerin gelişmişlikleri sadece Gayri Safi Milli Hasıla ile ölçülmüyor. Teknoloji ve iletişimi kullanım da gelişmişlik için önemli bir ölçüttür" şeklinde konuştu.

BEDAŞ İşletme Müdürü Mustafa Dinçer de Başkan Cemal Akın'a BEDAŞ'ın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Cemal Akın, yeni binasında hizmet veren BEDAŞ personeli ile sohbet ederek, yeni binalarının hayırlı olmasını ve başarılar diledi.

BAŞKAN KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 18:35:03
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 18:39:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?