17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Başkandan plaketli teşekkür

Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Bülent Ecevit Bulvarı'nın asfalt yol olarak düzenlenmesi sırasında gönüllü olarak bilgi ve birikimlerini belediye ile paylaşan bir vatandaşa plaket takdim etti.

Köy Hizmetleri Müdürlüğü'nde saha amiri olarak görev yaptıktan sonra emekli olan İsmail Altınbaş isimli vatandaşın asfalt çalışmaları sırasında gece gündüz demeden belediyeye yardımcı olduğunu belirten Başkan Ahmet Altıntel, "12 gün süren asfaltlama çalışması sırasında değerli kardeşimiz İsmail Altıntaş bizleri yalnız bırakmadı. Bilgi ve birikimlerini belediyemizle paylaştı. Gece gündüz demeden aşırı sıcağın altında asfalt çalışması sırasında bizlere yardımcı oldu. O'na gönül borcumuz var. Bartın Halkı adına kendisine minnetlerimi sunuyorum" diyerek Altıntaş'a plaket sundu.

Plakette, "Bülent Ecevit Bulvarı'nın asfaltlanarak yeniden düzenlenmesi çalışmalarında göstermiş olduğunuz yakın ilgi ile bilgi ve birikimlerinizi paylaşarak belediyemize verdiğiniz destekten dolayı Bartın halkı adına şükranlarımı sunarım" ifadeleri yer aldı.

İsmail Altıntaş ise yaptığı konuşmada, "Biz Bartınlıyız. Bartın için ne gerekiyorsa yaparız. Beni plaketle onurlandırdığı için Belediye Başkanımız Ahmet Altıntel'e teşekkür ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2008 Cumartesi 14:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?