18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Bayan personele yemek

BAYAN BELEDİYE PERSONELİNE YEMEK

Bartın Belediye Başkanlığı tarafından, belediyede çalışan bayan personele 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle yemek verildi.

Belediye Dinlenme Evi'nde düzenlenen yemeğe Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Nurhayat Sütlü, Girişimci Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Nurten Şahiner, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Kadın Kolları Başkanı Neşe Emekçin ve belediyede çalışan bayan personel katıldı. Yemek öncesinde konuşan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Kadınlar yılda bir gün değil, her gün hatırlanmalıdır. Bartın Belediyesi'nin bilindiği gibi her sene bu tip etkinlikleri vardır. Bir de 'Kadınlar Günü' kapsamında bir yürüyüşümüz olacak. Ardından tiyatro gösterimiz var. Bu etkinlikler 5 günlük çerçeve içinde devam edecektir. Kadınlar her zaman bizlerin başımızın tacıdır" dedi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin yemeğe katılan bayan personele kırmızı karanfil hediye etti. Ayrıca yemek sonrasında Kadınlar Dayanışma Derneği Başkanı Nurhayat Sütlü ve Kadın Dayanışma Derneği üyelerine plaket verildi.

BAYAN BELEDİYE PERSONELİNE YEMEK
BAYAN BELEDİYE PERSONELİNE YEMEK
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2011 Salı 15:53:03
Güncelleme :8 Mart 2011 Salı 17:42:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?