17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bayram alış verişi canlandırdı

BAYRAM ALIŞ VERİŞİ CANLANDIRDI

Bartın'da Kurban Bayramı öncesinde esnafların yüzü gülmeye başladı. Bayram öncesinde vatandaşlar uygun fiyata satış yapan mağazaları tercih ediyor.

Bartın merkeze bağlı Kozcağız beldesinde emekli ve memurun Kurban Bayramı sebebiyle bayram öncesinde maaşlarını alması en çok esnafları sevindirdi. Kozcağız'da bulunan "Beyza" isimli mağaza pazaryerindeki fiyatlara kadar indi. Pazaryerindeki fiyatların uygun olması sebebiyle vatandaşların işporta ürünlerini tercih etmesi üzerine "Beyza" giyim mağazası fiyatları 5 liraya kadar indirdi. Çocuk, genç, yaşlı, bayan ve erkek giyimine hitap eden mağazada, etek, gömlek, pantolon, kazak, hırka, kaban ve sezonluk ürünler 5 liradan 60 liraya kadar satışa sunuldu. Vatandaşların ilgi gösterdiği "Beyza" mağazası sahibi Hüseyin Kumcu, "Fiyatlarımızı pazaryerinde satış yapılan fiyatlara kadar indirdik. Biz pazaryerinden daha kaliteli ürünlerimizi aynı fiyata sunuyoruz. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda fiyatlarımızı indirdik. Vatandaşlarımız da mağazamıza ilgi gösteriyor. Memur ve emeklinin erken maaş alması bizlerin yüzünü güldürdü" dedi.

Kozcağızlı vatandaşlar da, mağaza tarafından fiyatların aşağıya çekilmesini memnuniyetle karşıladıklarını, bayram öncesinde çocuklarına ve sevdiklerine hediye alabileceklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 09:21:01
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 17:20:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?