17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Belediye güreş kulübü kuruyor

BELEDİYE GÜREŞ KULÜBÜ KURACAK

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediyenin bünyesinde güreş kulübü kurulması için çalışmalara başlandığını açıkladı.

Bartın Belediyesi tarafından "Güreş Kulübü" kurulması için çalışma başlatıldı. Ata sporu olan güreşin Bartın'da 7'den 77'ye büyük ilgi gördüğünü belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Başkan Akın, "Geçen sene festival etkinlikleri kapsamında güreş müsabakaları düzenlemiştik. Çok ilgi gördü. Bu yıl da festivalimizin son günü Çağlayan'da yaptığımız güreş müsabakalarına 141 güreşçi katıldı. Katılımcıların çok azimli olduklarını, özellikle çocuklarımızın güreşe ilgi gösterdiklerini gördük.Çocuklarımızdan ve gençlerimizden talepler aldık. Belediyemiz bünyesinde güreş kulübü kurmak istiyoruz ve bu yönde çalışmalara başladık" dedi.

Çaydüzü İlköğretim Okulu'nu ziyaretinde de çocukların güreş ile ilgili sorularını yanıtlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın güreş kulübünün en kısa sürede kurulacağı müjdesini verdi. Başkan Akın, öğrencilere sosyal ve sportif faaliyetlerde yer almalarının çok güzel olduğunu ancak derslerini aksatmayacak şekilde bu tür faaliyetleri sürdürmelerini tavsiye etti.

BELEDİYE GÜREŞ KULÜBÜ KURACAK
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2010 Pazar 15:18:00
Güncelleme :6 Haziran 2010 Pazar 15:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?