17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Belediye kadınları unutmadı

BELEDİYE KADINLARI UNUTMADI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan bayan personel ile belediye meclis üyelerinin eşlerine yemek verdi.

Bartın Belediye Dinlenme Evi'nde düzenlenen yemek öncesi toplumda örnek kadınlara plaket veren Belediye Başkanı Cemal Akın, kadınların yaşama değer kattığını söyledi. Bartın Merkez Köyortası Mahallesi Muhtarı Aysel Özveren'e yerel yönetimdeki hizmetlerinden, ambulans şoförü Sema Şener ve minibüs şoförü Emire Yıldız'a mesleklerindeki başarılardan dolayı plaket veren Başkan Cemal Akın, "Kadınları yılın bir günü değil, her günü kutluyoruz. Kadınlar yaşama değer katar. Kadınlar mesleklerinde en üst başarıları yakalamalarının yanı sıra, biz erkeklerin başarısında da temel taşlarıdır. Bir erkek peşinde eşi olmazsa başarılı olamaz. Tüm kadınların 8 Mart Dünya kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi. Yemeğe, Başkan Cemal Akın'ın yanı sıra eşi Saadet Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ve eşi Mücella Çetin, belediye meclis üyelerinin eşleri Hatice Fırıncıoğlu, Nurhan Koç, Sevil Öztabak da katıldı. Belediye Başkanı Cemal Akın ayrıca Yardımsevenler Derneği eski başkanı Nermin Demirok'u evinde ziyaret etti.

Yardımsevenler Derneği'nin uzun yıllar başkanlığını yapan, Bartın Huzurevi'nin kurulmasında büyük katkı ve emeği bulunan Nermin Demirok'u ziyaretinde konuşan Başkan Cemal Akın, "Bartın Yardımsevenler Derneği yardımlaşma ve dayanışmada güzel örnekler sergilemiştir. Sizlerin büyük gayretleri ile ihtiyacı olanlara destek verilmiştir. Bartın'ımıza ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza yaptığınız katkılardan dolayı size bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" dedi. Bartın Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları çerçevesinde yapacağı Kadın Yürüyüşü Fener Alayı ve Halk Oyunları Gösterileri de Elazığ'da meydana gelen deprem dolayısıyla iptal edildi.

BELEDİYE KADINLARI UNUTMADI
BELEDİYE KADINLARI UNUTMADI
BELEDİYE KADINLARI UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 17:11:00
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 18:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?