17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Belediye kandil simidi dağıttı

BELEDİYE KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Bartın Belediyesi tarafından her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen "Kandil simidi" uygulaması bu yıl da sürdü. Belediye Regaib Kandili sebebiyle bin adet kandil simidi paketi dağıttı.

Bartın merkez Hükümet Caddesi üzerindeki eski belediye binası önünde düzenlenen Kandil simidi dağıtımına Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, Bartın Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Bartın Belediyesi her yıl geleneksel hale getirdiği kandillerde simit dağıtımını bu yıl da sürdürdü. Regaib Kandili sebebiyle 6'şarlı paketler halinde hazırlanan bin adet kandil simidi paketi vatandaşlara dağıtıldı. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ramazan ayının habercisi olan Regaib Kandilini kutladı.

Başkan Akın, "Regaib Kandili en iyi bir şekilde değerlendirilmelidir. Mübarek günler olun üç aylara girdik. Bütün Bartın'daki hemşerilerimin, Türk İslam aleminin ve dünyada bulunan bütün insanlığın Regaip Kandilini kutluyorum. Allah'ım bu gecenin yüzü suyu hürmetine kazalardan onları, bizleri korusun istiyorum ve biz bu gecenin yüzü suyu hürmetine de eski belediyemizin önünde bu günleri hatırlamak anlamında küçük hediye şeklinde kandil simidi dağıtıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından hazırlanan kandil simidi paketleri vatandaşlara dağıtıldı.

BELEDİYE KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 17:40:01
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 17:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?