17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Belediyeden eğitime bilgisayar desteği

Bartın Belediye Başkanlığı tarafından Bartın merkez ilçeye bağlı Yeşilyurt İlköğretim Okulu'na 1 adet bilgisayar ile 1 adet renkli yazıcı hibe edildi.

Bartın Belediye Encümeni tarafından alınan karar doğrultusunda hibe edilen bilgisayar ve yazıcı Okul Müdürü ve Birleştirilmiş Sınıf Öğretmeni İbrahim Demirdil'e teslim edildi. Teslim töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, bilgisayarın okulda öğretim gören 25 öğrenciye hayırlı olmasını diledi.

Bartın Belediyesi olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini anlatan Başkan Altıntel, ihtiyacı olan her okula belediyenin imkânları ölçüsünde yardım yapmaya çalıştıklarnı söyledi. Okul Müdürü İbrahim Demirdil de yaptığı konuşmada Bartın Belediye Başkan ve encümen üyelerine teşekkür etti.

Demirdil, "3 yıldır görev yaptığım 25 öğrencimiz bulunan okulumuzda çocuklarımızın kullanımı için bilgisayar yoktu. İlk üç sınıfı okulumuzda okuyan öğrencilerimiz 4. sınıftan itibaren taşımalı eğitim ile ilköğretim okullarına gidiyorlar. Bizim okulumuzda öğrenim gördükleri dönem içinde, en azından bilgisayar ile ilgili temel kavramları öğrenecekler" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 15:05:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?