17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Belediyeden erken hazırlık

AMASRA BELEDİYESİ YAZ SEZONUNA ŞİMDİDEN HAZIRLANIYOR

Bartın'ın Amasra ilçesinde belediye ekipleri tarafından yaz mevsimi hazırlıklarını sürüyor.

Amasra Belediye Başkan Vekili Bora Işıkaltın, yol ve kanalizasyon, park ve bahçe çalışmalarının hızla devam ettiğini, vatandaşların yaptıkları çalışmalardan memnun olduğunu ve önümüzdeki yaza iyi bir başlangıç yapacaklarını belirtti.

Amasra halkının refahı için çalıştıklarını söyleyen Işıkaltın, "Bizler Amasra halkının refahı için buradayız. Rutin çalışmalarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Bedesten bölgemizdeki yol çalışmalarımız devam ediyor, sefa park çalışmalarımız devam ediyor. Kanalizasyon çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşların sıkıntılarını en kısa sürede gideriyoruz. Halkımız çalışmalarımızdan memnun. Halkımız için, onları rahat ettirmek en büyük görevimiz. Limanımızla ilgili bir projemiz var. Ulaştırma Bakanlığımızın hazırlamış olduğu bir projedir. Liman projesiyle ilgili bir ihalemiz olacak. İhale sonrası çalışmalar başlayacak. İki adet liman yapılacak. Bunlardan bir tanesi büyük yolcu limanı, diğeri ise yat limanı olacak. Bu projenin süreci, bakanlığın bize verdiği bilgi dahilinde 2 yıl sürecek. Bizim tahminimizce de 3 yıla yayılabilir. Göreve geldiğimizden beri çalışmalarımız çok hızlı ilerliyor. Şuan için tek sıkıntımız otopark sıkıntısı. Şu an gelen araçlarımızı mendirek bölgesinde park imkanı sağlıyoruz. Umarım ileriki projelerde Amasra'nın içinden otoparkı çıkarabilirsek daha güzel olacağını düşünüyoruz" dedi.

Amasra Belediye Başkan Vekili Bora Işıkaltın, "Bizler Amasra halkının refahı için buradayız. Önümüzdeki yaz mevsimine iyi bir başlangıç yapacağız. Düzenlediğimiz etkinlikler, anma günler, artarak devam edecek" diye konuştu.

AMASRA BELEDİYESİ YAZ SEZONUNA ŞİMDİDEN HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2010 Çarşamba 18:24:05
Güncelleme :22 Aralık 2010 Çarşamba 18:46:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?