16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Belediye'den fakülteye destek

Bartın'a kurulması kararı alınan Spor Meslek Yüksek Okulu'nun açılabilmesi için Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlüğü, Bartın Valiliği, Bartın Belediye Başkanlığı ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın yaptığı protokol gereği, belediye çalışmalara başladı. 

Spor Meslek Yüksek Okulu için Bartın Belediyesi yapmayı taahhüt ettiği futbol sahası için bugün çalışmalara başladı. Belediyenin makine ve araçları ile fakülte alanında başlanılan çalışmaların startını Belediye Başkanı Ahmet Altıntel verdi. Bartın Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Selma Çelikyay ile birlikte açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Altıntel "Bartın Üniversitesi'nin altyapılarından birini oluşturan Spor Meslek Yüksek Okulu'nun açılabilmesi için belediyemizce taahhüt edilen çalışmalara bugün başladık. Belediye olarak üzerimize düşen görevleri kurum ve kuruluşlar, firmalar ve milletvekillerimizin destekleriyle yerine getireceğiz. Üzerimize aldığımız sorumluluk belediyemiz açısından oldukça külfetli bir çalışma gerektiriyor. Ancak Bartınımızın bir kazanımı olacak olan Spor Meslek Yüksek Okulu'nun bir an evvel açılabilmesi için olan gücümüzle çalışıp, sorumluluklarımızı yerine getireceğiz" dedi. 

Bartın Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Selma Çelikyay da yaptığı açıkla-mada "Rektörlüğümüz ile Bartın Valiliği, Bartın Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odası arasında yapılan protokol üzerine ilk çalışmayı Bartın Belediyesi başlattı. Kentimizin kalkınması için önemli olan bu tür çalışmaların yerine getirilmesindeki katkılarından dolayı başta belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte gönül birliğimizi eylem birliğine dönüştürerek Bartın'a çok şeyler katma çabası içindeyiz. Protokole imza atan kurumlar çalışmalarını tamamladığı takdirde 2008-2009 döneminde Spor Meslek Yüksek Okulu için öğrenci alımına başlanabilir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2007 Cumartesi 11:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?