16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Belediyeden sünnet şöleni

Bartın Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sünnet şölenlerinin 6.'sı yapıldı.

Bartın Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, 38 çocuk sünnet olarak, erkekliğe ilk adımı attı. Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen törene Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, CHP Bartın Milletvekili adayı Rıza Yalçınkaya, CHP Bartın İlçe Başkanı Hakan Ceylan, Kozacağız Belediye Başkanı Meliha Okutay, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, "Sünnet şöleni, bana gurur ve sevinç vermektedir. Bugün burada 38 çocuğumuzun sünnet törenini gerçekleştireceğiz. Biz, sadece yol çalışmaları yapan bir belediye değil, sosyal aktiviteler de gerçekleştiren bir belediyeyiz. Çocuklarımızı, bu mutlu gününde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim" dedi.

Başkan Altıntel'in konuşmasının ardından, katılımcılara sünnet yemeği ikramı yapıldı. Sünnet olmanın heyecenını yaşayan çocuklar, doyasıya eğlendiler. Müzik ve şarkılarla günün tadını çıkaran sünnet çocuklarına katılımcılar tarafından çeşitli hediyeler verildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 19:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?