18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Belediyeler birliği yemekte buluştu

Bartın Belediyeler Birliği, gurbetçilerin de katıldığı gecede bir araya geldi. Bartın Valisi İsa Küçük, havaalanının tamamlanmasının bölgenin turizm ve ekonomik anlamda katkı yapacağını söyledi.

Bartın'ın Amasra ilçesi Kirazlar Otelde yapılan Belediyeler Birliği yemeğine Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Bartın Belediyeler Birliği Başkanı Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım, Almanya'daki Türk Dernekler Platformu (TUDEB) Başkanı Bahri Akalın, Almanya'da Yaşayan Bartınlılar Derneğinin Yönetim Kurulu Üyeleri, Birliğe üye olan 9 belediye başkanı ve gurbetçiler katıldı.

Gecede konuşan Bartın Valisi İsa Küçük, gurbetçiler için önemli bir adım olan havaalanının açılmasının ardından Batı Karadeniz Bölgesi ve Bartın'ın ekonomik açıdan canlılık kazanacağını söyledi. Vali Küçük, "Özellikle gurbetçilerimizin gelişleri ve gidişleri daha kolay olacak. Ayrıca havaalanının açılması turizmde hareketlilik yaşanmasına katkı sağlayacak. Turizmdeki iyileşme de ekonomimize direkt olarak yansıyacak" dedi.

Gecede ayrıca Bartın Belediyeler Birliği Başkanı ve Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım ile Bartın milletvekilleri ve geceye katılan bazı misafirler de konuşma yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 10:20:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?