22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Belediyenin kapısı herkese açık olacak

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, seçildiği zaman belediyenin kapısının herkese açık olacağını ve tüm fikirleri dinleyeceklerini söyledi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar ve AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Recep Ünal Çil ile birlikte Bartın'daki Oda başkanlarını ziyaret etti. AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, ilk olarak Bartın Şoförler Odası Başkanı Sinan Amasralı'yı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Emin Özkan, ziyarette yaptığı açıklamada, "Sizlerin de katılımının sağlandığı bir belediye yönetimi yapmak istiyoruz. Bizlere fikirlerinizle destek olun.

Bartın'ı hep birlikte yönetelim. Belediye başkanlığı makamı ve belediyenin tüm kapıları herkese açık olacaktır. Bartın yararına yapılacak tüm projelerde hep birlikte hareket edelim" dedi.


Bartın Şoförler Odası Başkanı Sinan Amasralı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken belediyeye her türlü desteği vereceklerini söyledi.
AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, daha sonra Bartın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Bartın Ziraat Odası ve Bartın Sakatlar Derneği Başkanı ve çalışanlarını ziyaret etti.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 15:34:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?