17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Belediyeye araç takviyesi

BELEDİYEYE ARAÇ TAKVİYESİ

Bartın Belediyesi'nin aldığı 5 yeni hizmet aracı, kurban kesim töreni ile hizmete sunuldu.

Bartın Belediyesi tarafından alınan İtfaiye aracı, Morglu cenaze nakil aracı, silindir ve 2 adet binek araçtan oluşan 5 yeni hizmet aracı Hükümet Caddesi'ndeki Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleşen kurban kesimi töreni ile hizmete sunuldu.

Törene Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Vekilleri Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Serhat Çörek, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Taner Çetin, Hasan Arınan ve Erol Demirkoparanoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Daire amirleri, TSO Başkanı İsmail Toksöz, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, CHP İl Başkanı Selim Karakaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, yaptığı konuşmada, "İnşallah kazalar olmaz, yangınlar çıkmaz. Fakat biz Belediye olarak tedbirli olmak zorundayız. Belediye'mizin yüksek katlı binalara ulaşabilecek bir aracı yoktu. Bu gün TOKİ gibi yüksek katlı binalarda meydana gelebilecek yangınlara anında müdahale edebilmek ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayabilmek için 24 metre uzunluğunda merdivene sahip, 5,5 ton su, 250 kilogram köpük kapasiteli yeni itfaiye aracını 343 milyar lirayı peşin ödeyerek aldık ve halkımızın hizmetine sunuyoruz. Aynı zamanda itfaiye aracımız ile birlikte, yeni aldığımız 2 adet binek araç, 1 adet morglu cenaze nakil aracı ve 1 adet silindir ile halkımıza daha hızlı ve daha kaliteli bir şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz.Yeni aldığımız bu hizmet araçlarımızın Belediyemize ve bütün halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kurban kesiminin ardından törene katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2011 Cumartesi 15:13:00
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 16:40:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?