18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Beyaz esaret!

Bartın-Karabük Karayolu'nda kar yağışı nedeniyle heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapanırken, şehir merkezine elektrik ve su verilemiyor. 

Bartın'dan dünden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle, Bartın-Karabük Karayolu'nun Kirazlıkköprü Baraj inşaat sahasında bulunan Öküzgölü mevkiinde heyelan meydana geldi. Heyelan, karayolunun ulaşıma kapanmasına neden olurken, karayolları ekipleri yolu yeniden ulaşıma açabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Etkili kar yağışı, trafolara da zarar verdi. Bartın şehir merkezine elektrik ve su verilemiyor. Telefon kablolarının hasar gördüğü kentin telefon bağlantısı da tamamen kesildi. 

Yetkililer, yaşanan arızaların giderilmesi için tüm ekiplerin seferber edildiğini bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2006 Pazar 19:23:39
Güncelleme :5 Kasım 2006 Pazar 19:31:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan IP: 88.226.197.xxx Tarih : 6.11.2006 20:32:28
Bu kadar kar yağışıyla nasıl bu hale geliyor anlamıyorum. Daha bunun kışıda var . Bence yetkililer hazırlıksız yakalandılar. Şimdiden tedbirlerini alsalar iyi olur çünkü bu kardan cok daha şiddetlileri önümüzdeki günlerde olabilir. Özellikle Elektrik Kurumu bence özelleştirme arifesinde yeterli elemanı olmaması sebebiyle etkisiz kaldı. ben uzun zamandır hiç böyle bir elektrik kesintisi hatırlamıyorum. Yetkililerin detbirlerini arttırmaları ve gereken bakımları kış gelmeden yapmaları şart.....