16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Boğulan gencin cesedi bulundu

Bartın'da serinlemek için girdikleri ırmakta şakalaşırken suda kaybolan 5 gençten biri kurtarılırken, hayatını kaybeden diğer gencin cesedine ulaşıldı.


Edinilen bilgiye göre, Bartın'da Ali Rıza Çam (18), Kayhan Kaya (17), Gökhan Kurt (17), Tunahan Ay (17) ve Mehmet Ali Doğan (14), Bartın Irmağı'nın Çağlayan mevkiine yüzmeye gitti. 5 arkadaş suda birbirleriyle şakalaşırken Ali Rıza Çam bir anda kaybolurken, Mehmet Ali Doğan diğer gençler tarafından boğulmak üzereyken kurtarıldı. Gençler, arkadaşlarının boğulduğu sırada çevreden yardım istedi. Ancak gençlerin yardım çığlıkları sessiz kalırca Çam suda gözlerden kayboldu. Gençler durumu güvenlik güçlerine
bildirdi. Kıyafetleri ırmak kenarında bulunan Ali Rıza Çam'ın cesedi, Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı Su Altı Arama ve Kurtarma ekibinden gelen dalgıçlar tarafından kısa süren aramalar sonrasında bulunarak sudan çıkartıldı. Arkadaşlarının cesedinin sudan çıkartıldığını gören gençler sinir krizleri geçirirken, olayla ilgili olarak Bartın Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.
Görgü şahitleri çocukları ırmağa girmemeleri ve birbirlerine şaka yapmamaları konusunda uyardıklarını belirtirken, gençler polis tarafından gözaltına alındı. Boğulan gencin cesedi de Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

İha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 18:25:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert vurgun IP: 88.249.21.xxx Tarih : 4.08.2009 12:32:58

slm boğulan arkadşın yakınları başınız sağolsun geçen haftada benim abim gibi sevdiğim arkadaşım boğuldu adı umut çekiç  biliyorum acınız büyük bir şey düşündük biz imza toplayıp orayı kapaltalım hepinizin başı sağolsun ne diyim ölen bir daha gelmiyor ben mert vurgun