22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Bu beste müzik listelerini sarstı

OTOBÜSTE YAZILAN BESTE MÜZİK LİSTELERİNİ SARSACAK

Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşanan bir aşkın Ankara'ya gelirken otobüste şekillendiği bestesi "Aşk Yolu" şarkısı müzik piyasasını salladı.

 Uzun zamandır Ankara'da sahne alan Renk Körü grubunun tanıtımını yaptığı "Aşk Yolu" isimli albümü yeni olmasına rağmen müzik piyasasında yer buldu.

Bartın'ın Amasra ilçesine sık sık tatile gelen ve ilk başlarda ismi Kaosis olan grubun solisti Serhat Bayraktar'ın dönüş yolunda bestelediği şarkısı müzik piyasasında ses getirdi. Amasra'da yaptığı tatilin ardından Ankara'ya geri dönen Serhat Bayraktar otobüs yolculuğu sırasında beste yaptı.

Amasra'da aşık olduğu bir kız için beste yapan Serhat Bayraktar Ankara'ya geldiğinde bestesini tamamladı. Otobüs yolculuğunda yazılan beste "Aşk Yolu" ismini aldı. Gruptaki diğer arkadaşlarıyla besteyi paylaşan Serhat Bayraktar'ın bestesi müzik eşliğinde şarkı haline getirildi. Otobüs yolculuğu sırasında bestelenen "Aşk Yolu" şarkısı Ankara'da yapılan tanıtım gecesinde ortaya çıkartıldı. Renk Körü isimli rock grubu özel bir televizyon programında yapılan yarışmada da 1. oldu.

Vokalde Serhat Bayraktar, Bass gitarda Muğla'lı Gökçen Gazezoğlu, Gitarda Niğde'li Çağrı Gençoğlu ve Davulda Fırat Bayraktar'dan oluşan Renk Körü'nün tanıtım gecesinde Ankara başta olmak üzere, İstanbul, Niğde, Muğla, Bursa, İzmir, Samsun, Zonguldak, Karabük ve Bartın'dan müzik severler ve hayranları katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 11:29:03
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 12:02:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?