17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bu da köylü Recep

BU DA KÖYLÜ RECEP

Bartın'da, İl Genel Meclisi Başkanı Recep Kantarcıoğlu, başına taktığı kasket ile ilginç bir benzetme yaptı. İl Genel Meclisi Üyesi Kantarcıoğlu, "Ben ne Gandi Kemal'im ne Memur Kemal'im, ben köylü Recep'im" dedi.

Referandum çalışmaları kapsamında miting düzenleyen ve "Gandi Kemal" ile "Memur Kemal" benzetmeleri yapılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Bartın'dan rakip geldi.

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı AK Partili Recep Kantarcıoğlu, başına taktığı kasketle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okudu. Kantarcıoğlu, "Ben ne Gandi Kemal'im ne de memur Kemal'im. Ben köylü Recep'im. Bizim buralarda Gandilerin ve memurların lafı fazla geçmez. Bizim burada köylü Recep'in köylü Mehmet'in lafı geçer" dedi.

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Recep Kantarcıoğlu, bu yakıştırmaların siyasetin içinde olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Mühim olan eleştirileri kabul edebilme olgunluğunu gösterebilmektir. Bizim buralarda bir çok köyümüzde erkekler kasket ve şapka takar. Ama gerçek kararı da kırsal kesimin çok olduğu Bartın'da benim gibi köylü Recepler verecektir."

BU DA KÖYLÜ RECEP
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 17:19:04
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 17:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?