17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

BÜ'de duygusal anlar!

ANKARA ÜNİVERSİTESİ'NDEN BÜ'YE DUYGUSAL ZİYARET

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi Öğretim üyeleri Bartın Üniversitesi'ni (BÜ) ziyaret etti.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan'ın daha önce görev yaptığı Ankara Üniversitesi Dil, Tarih, Coğrafya Fakültesi Öğretim üyeleri Bartın Üniversitesi'ni ziyaret etti. Öğretim üyelerini Rektörlük binası önünde karşılayan Rektör Kaplan, eski mesai arkadaşlarıyla duygulu anlar yaşadı.

Daha sonra Bartın Üniversitesi Restaurantı'nda öğretim üyelerine yemek verildi. Yemeğe Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, Ankara Dil Tarih, Coğrafya Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Er, Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Remzi Varol, BESYO Müdürü Öğr Gör. Murat Kul, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Daire Başkanları ile Ankara Dil Tarih, Coğrafya Fakültesi Öğretim üyeleri katıldı. Rektör Kaplan, yemek öncesinde öğretim üyelerine, Bartın Üniversitesi'nin öğrenci ve kadro sayısı ile yeni kampüs alanı hakkında bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan, eski mesai arkadaşlarını üniversitede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Yemek sonrasında Prof. Dr. Ramazan Kaplan tarafından öğretim üyelerine kampüs gezdirildi. Daha sonra üniversiteden ayrılan öğretim üyeleri, Bartın yazma ve tel kırmalarından satın aldı. Bartın'da yaptıkları alış-verişten sonra Amasra'ya giden öğretim üyeleri, Bartın'ın yeşil doğasından etkilendiklerini belirtti.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ'NDEN BÜ'YE DUYGUSAL ZİYARET
ANKARA ÜNİVERSİTESİ'NDEN BÜ'YE DUYGUSAL ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 14:08:04
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 16:25:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?