17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

BÜNSEM eğitime başlıyor

BÜNSEM EĞİTİME BAŞLIYOR

Nitelikli bir iş ve bir hayat için kendini geliştirmenin gerekli olduğuna inanan her yaştaki insana yönelik eğitim programları oluşturan Bartın Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜNSEM), faaliyetlerine "Hızlandırılmış Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavına hazırlık (ÜDS) İngilizce kursu ile başlıyor.

Bartın Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜNSEM), üniversite öğrencileri, kamu-özel kurum ve kuruluşlarında çalışan personel, üniversite okuyamayan ancak eğitim alacağı konuda tam donanıma sahip olmayı planlayan gençler, ev hanımları, nitelikli bir iş ve bir hayat için kendini geliştirmenin gerekli olduğuna inanan her yaştaki insana yönelik eğitim programları oluşturmayı planlıyor. BÜNSEM sektörün deneyimlerini üniversitenin akademik bilgi ve kadrosuyla bir araya getirerek özel ve kamu kuruluşlarına eğitim programları düzenleyecek. Bu eğitimler sonunda üniversitelerden alınan sertifika ve katılım belgeleri kuruluş çalışanlarının kariyerlerine önemli katkılar da bulunacağı gibi motivasyonlarını da artıracak. Yine yabancı dil öğrenmek isteyenlere Genel İngilizce, KPDS, ÜDS, TOEFL, Almanca, Fransızca, Eğitim Programları, Sağlıklı Yaşam İçin Spor Programı Fitness Programı gibi halkımızın ihtiyaç duyacağı ve istihdamı kolaylaştıracak eğitimler düzenlenecek. Bartın Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ( BÜNSEM ) faaliyetlerine ise, "Hızlandırılmış Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavına" hazırlık (ÜDS) İngilizce kursu ile başlıyor. Son başvuru tarihi 9 Şubat 2011 olan bu kurs, adayları 20 Mart 2011 tarihinde yapılacak olan ÜDS (İngilizce) sınavına hazırlamayı amaçlıyor.

Kursa katılmak isteyenlerin daha önce ÜDS veya KPDS'den en az 40 puan almış olmaları veya o düzeyde altyapıya sahip olması gerekiyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 09:39:01
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 23:36:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?