22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Burcu Güneş fırtınası

Ünlü Pop Şarkıcısı Burcu Güneş verdiği konserle, İnkumu tatil beldesindeki tatilcileri coşturdu. Yaklaşık 10 binin üzerinde seyircinin izlediği konser sırasında konuşan Güneş, sanatçıların çoğunun Sezen Aksu ve Nazan Öncel'in kapısının önünde beste almak için dilendiğini söyledi.

Turizm sezonunda hareketli günler geçiren İnkumu Tatil Beldesi ünlü pop şarkıcısı Burcu Güneş'i ağırladı. İnkumu Yaz şenliklerinde havai fişek gösterisi eşliğinde sahneye çıkan Burcu Güneş söylediği birbirinden güzel şarkılarla sevenlerini coşturdu. Konserinde duygusal şarkılara ağırlık veren Güneş'e hayranları eşlik etti.

Konseri sırasında konuşan Burcu Güneş, 3. albümünü önümüzdeki günlerde piyasaya çıkartacağını belirtti. Bir çok sanatçının albüm hazırlamakta zorlandığını, kendisinin ise 35-40 bestesinin olduğunu belirten Güneş, "İlk albümünde şirketi bekledim, sonra ise deprem oldu. Tam 3 yıl kaybım oldu. Evde 35-40 tane birikmiş bestem var. Daha fazla hayranlarımı bekletmemek için albümü önümüzdeki günlerde çıkartıyorum. Bir çok sanatçı albüm çıkartmak için Sezen Aksu ve Nazan Öncel'in kapısının önünde beste dileniyor. Benim bestelerim var Allah'a şükür. Bunlardan bazıları ise Ay Şahit ve Sınıfta kaldır. Beste sıkıntım olmuyor ve bundan sonra da olmayacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2005 Pazar 10:48:01
Güncelleme :24 Temmuz 2005 Pazar 10:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?