17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Çakıl taşları süpürülüyor

ÇAKIL TAŞLARI SÜPÜRÜLÜYOR

Sıcak havalarda asfaltın erimemesi ve tahrip olmaması için dökülen çakıl taşları, görevliler tarafından süpürülüyor.

Bartın'da Karayolları ekipleri tarafından yollara dökülen çakıllar, yeni görevliler tarafından temizleniyor. Karayolları ekipleri tarafından sıcak havalarda asfaltın tahrip olmaması ve sıcaktan erimemesi için dökülen çakıl taşları nedeniyle bir çok araç kaza yapmış ve bir çok aracın da camları çakıl taşları yüzünden kırılmıştı. Uzun süre yerde kalan ve sürücüleri tehlikeye düşüren çakıl taşları temizlenmeye başladı.

Özellikle Bartın-Amasra karayolunun sahil yolunda bulunan ve sürücüleri tehlikeye düşüren çakıl taşları temizlenmeye başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 10:17:03
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 10:21:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 217.191.67.xxx Tarih : 24.08.2010 12:52:36

ne gerek vardi cakil taslarini süpürmeye birakin yollarda kalzin araclar kayip kaza yapzin insanlar ölsün veya yaralansinlar  veyahut benim aracimin gibi yandan gelen aractan sicrayan cakiltasi camimi parcalazin bmw marka aracimin önü yani cakiltaslarindan kursun yemis gibi olsun  neymis efendim sicaklar cok olmus asfalt erimis hahaha güldürmeyin beni siz bu insanlari enayimi salakmi sannettiniz  yollara döktüyünüzü bizlere asfaltdiye yutturmaya kalkiyorsunuz adam gibi malseme kullanin bakalim o asfalt 70 derecede eriyormu  eeeeeeeeee  iyi malseme kullanilirsa birsefer olacak is bitecek ama dandik malseme kullanirsan devamli boz yap boz yap