17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Çalışmalar Valiliğe sunulacak

Bartın'da kurulan Toplumsal Destek Gönüllüleri Şiremir Çavuş köyünde düzenledikleri bilgilendirme toplantısında kadınların doldurdukları anket formlarının raporlarını Bartın Valiliğine sunmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi.


Tespit edilen sorunları slayt sunumu şeklinde diğer üyelerle birlikte paylaşan Toplumsal Destek Gönüllüleri Başkanı Emine Küçük, bilgilendirme toplantılarında izlenecek yöntemin daha etkin olması içinde üyelerle birlikte fikir alış-verişinde bulundu. Bilgilendirme toplantılarında daha çok kitleye ulaşması konusunda ortak paydada buluşan Toplumsal Destek Gönüllüleri, düzenlenen toplantılara köy muhtarı ve imamının da katılımını gündeme getirdi.

Kadınların sosyal ve kültürel hayata katkısının artırılması için neler yapılması gerektiği toplantıda ele alınırken, televizyondan ziyade kitap okumanın gerekliliği, bilgilendirme toplantısı katılımcılarının kendilerini daha iyi bir şekilde ifade edebilmeleri açısından üyeler görüş ve önerilerini paylaştı.


Toplumsal Destek Gönüllüleri Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Emine Küçük, engellilerin daha etkin hale getirilmesi düşüncesini de üyelerin fikrine sundu

İha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 19:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?