22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Cemal Akın'a ziyaretçi akını

3 Nisan Cuma günü görevine başlayan Belediye Başkanı Cemal Akın'a "hayırlı olsun" ziyaretleri sürüyor.

Vatandaşların yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarından da yoğun şekilde ziyaretler devam etti.


Belediye-İş Zonguldak Şube Başkanı Cavit Zülfikar, Şube Başkan Yardımcısı Tahsin Atayan, Yönetim Kurulu Üyesi Engin Gezer ve belediye işyeri temsilcileri, Başkan Cemal Akın'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Bartınspor Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret etti. Bartınspor ve terfi maçları hakkında bilgiler veren Bartınspor Başkanı Nurettin Erol, "Önümüzdeki yıl terfi maçlarından davul-zurna ile dönmek istiyoruz. Bartınspor'u 3. lige çıkarmak inşallah size nasip olur" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, "Her zaman Bartınspor'un destekçisi ve takipçisi olacağız. Ayrıca Bartın'da futbol, voleybol ve diğer bireysel branşlarda da elimizden geldiği ölçüde desteğimizi esirgemeyeceğiz" dedi. İstanbul'da Yaşayan Bartınlılar Derneği de 5 kişilik heyet ile Başkan Cemal Akın'ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Mete Fırıncıoğlu, dernek üyeleri Turan Gökdeniz, Fadıl Eker, Mehmet Acar ve Nurdoğan Saatçi, Belediye Başkanı Cemal Akın'a "hayırlı olsun dileğinde" bulundu. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mete Fırıncıoğlu, "Bartın hepimizindir. Biz İstanbul'da da olsak her zaman sizin yanınızdayız. Şehirsel vizyon projeleri üretmemiz lazım. Bu konuda uzman bir Bartınlı hemşerimiz var. Şehircilik profesörü olan arkadaşımızın da destekleriyle kentimizin vizyon projelerini hayata geçirmek dileğimizdir" dedi.


Belediye Başkanı Cemal Akın ise İstanbul'da Yaşayan Bartınlılar Derneği Başkanı Mete Fırıncıoğlu ile dernek yöneticilerine teşekkür etti. Cemal Akın, Bartın için düşündüğü projeleri 3 yıl içinde hayata geçirmeyi planladığını anlattı. Bartın'ın Avrupa Birliği fonlarından bugüne kadar yararlanamadığını belirten Cemal Akın, "Yaptığım incelemelerde Kastamonu ve Diyarbakır'ın AB fonlarından fazlasıyla yararlandığını gördüm. Biz de profesyonel bir ekiple AB fonlarından projelerimiz için destek alma yolunda çalışmalar yapacağız. Sizlerinde her zam önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum. Bartın için ortak akılda buluşalım" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 13:54:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?