17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Cep telefonu ölüme götürdü

Bartın’da bir kişi, eşinin “Telefonu kapatalım, kaza yaparsın” uyarısına rağmen telefonla konuşmaya devam edince kaza yaparak hayatını kaybetti.

Kastamonu’da bir eğlence mekanında müzisyen olarak çalıştığı öğrenilen Celalettin Ot (36), sabah saatlerinde Bartın’daki evine gittiği sırada Derbent Köyü mevkisinde yaklaşık 100 metre yükseklikten dereye yuvarlandı. Ot, olay yerinde hayatını kaybetti.

Dört çocuk babası

Ot’un, sabah 06.30 sıralarında kent merkezine yaklaştığı sırada eşi Ferdane Ot ile telefonda konuştuğu öğrenildi. Ot’un amcası Akif Ot, yeğeninin eşine Bartın’a yaklaştığını ve eve gelmek üzere olduğunu söylediğini ifade etti.

Amca Akif Ot, “Yeğenim, eşini aramış ve bir süre konuşmuşlar. Eşi kendisini “telefonu kapatalım kaza yaparsın” diye uyarmış ancak yeğenim kapatmak istememiş. Hatta, eşi telefonu kapatma bahanesiyle “Çocuk uyandı” diyerek telefonu kapatmış ama yeğenim tekrar eşini aramış. Bu birkaç kez olmuş sonra birden telefonda bir gürültü duymuş ve ses gitmiş. Yeğenimin eşi şüphelenerek bizi aradı ve kaza yapmış olabileceğini söyledi. Biz de babası Mustafa Ot ile yolda kaza yapan araç aramaya başladık. Kaza yapan aracı ve çimenlerin üzerinde hareketsiz şekilde yatan yeğenimi karayolları ekipleri görmüş. Hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdik ama yapılan ilk kontrolde yeğenimin hayatını kaybettiği belirlendi.” Dört çocuk babası olduğu öğrenilen Ot’un cesedi, otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

AA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2013 Cuma 09:55:05
Güncelleme :22 Şubat 2013 Cuma 09:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?