16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Cezaevi personeline seminer

Bartın Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürü Uzman Psikolog Ayşin Akdağ, Bartın Cezaevi personeline "İntihar, sebepleri, intihar eylemi" konulu bilgilendirme semineri verdi.


Bartın Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürü Uzman Psikolog Ayşin Akdağ'ın Bartın Cezaevi'nde düzenlediği seminere İnfaz Koruma Memurları ve çalışanları katıldı. Dr. Ayşin Akdağ, "İntihar Olgusu, İntihar eylemi ile hastalıklar arasındaki ilişki, İntihar ve sebepleri, intiharın epidemiolojisi intihar eylemi ile ilgili yanlış inanışlar, İntihar Olgusu, İntihar eylemi ile hastalıklar arasındaki ilişki, İntihar ve sebepleri, intiharın epidemiolojisi, intihar eylemi ile ilgili yanlış inanışlar, bir bireyin intihar eylemini gerçekleştirme olasılığı açısından risk faktörleri" konulu seminer verdi.

Ruh Sağlığı Şube Müdürü Uzman Psikolog Ayşin Akdağ, Cezaevinde görevli personele, tutuklu ve hükümlülerin, "intihar risk etmenleri" ve etmenlerin neler olabileceği, nelere dikkat etmeleri ve şüpheli durumlarda neler yapmaları gerektiği hakkında bilgi verdi.
 

Ruh Sağlığı Şube Müdürü Uzman Psikolog Ayşin Akdağ, hükümlü ve tutumların psikolojik etkenlere kapılmasının olağan olduğunu da sözlerine ekledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 15:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?