16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

CHP adayı televizyon konuğu oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Selim Karakaş, Bartın Televizyonu'nda yayınlanan "Gündem" programının konuğu oldu.

Karakaş, 10 ton suya kadar para almayacaklarını ve Bartın'a mimar elinin değmesi gerektiğini söyledi.
BTV Haber Müdürü Ayhan Acar'ın hazırlayıp sunduğu "Gündem" programında canlı yayın konuğu CHP Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Selim Karakaş projelerini açıkladı.

Sözlerine ilkinden olmak üzere Bartın'da belediye başkanlığı yapmış büyüklere teşekkür ve minnet duyguları ile başlayan Selim Karakaş, demokratik seçim sürecinde tüm adaylara başarılar diledi. Üniversite eğitimi ve askerlik dışında tüm yaşantısını Bartın'da geçiren Mimar Selim Karakaş, uzun yıllardır Bartın'da mimarlık meslek hayatı boyunca edindiği birikim ve deneyimi Bartın halkıyla paylaşmak istediğini de belirtti.

Programda aday olma nedeni ile görüşlerini anlatan Selim Karakaş, "Bartın halkından bu seçimde aday olma konusunda çok destek aldım. Süreç içinde Bartın'daki demokratik kitle örgütleri ve Bartın Demokratik Güç Birliği arkamda oldu. Eşim, çocuklarım, aile çevrem ve CHP teşkilatından aldığım destekle Bartınlıların karşısına başkan adayı olarak çıktım ve Bartın'da 22 yıldır mimarlık yapıyorum" dedi.


"10 TON SUYA KADAR PARA ALMAYACAĞIZ"
"Suyumuza Yüzümüzü Dönelim" sloganı ile suyun önemine vurgu yapan CHP Bartın Belediye Başkan adayı Selim Karakaş, bu suyun sadece Bartın Irmağı ve Yalı projesinden ibaret olmadığını, etkin kullanılarak Bartın'da kullanma ve içme suyu sorununun yaşanmayacağını, kavşak suyunun çok önemli bir kültürel miras olduğunu sözlerine ekledi. Dar gelirli vatandaşların su ücreti ödenmesinde bir takım sıkıntıları olduğunu vurgulayan Selim Karakaş, hem bu sorunu aşmak hem de suyu daha akılcı kullanabilmek için, "10 ton suya ücret almayacağız. Belediye Başkanı olduğumda buna söz veriyorum" dedi.


PROJELER
CHP Bartın Belediye Başkan adayı Selim Karakaş, televizyon programında bazı projelerini de açıkladı. Karakaş, "Ulaşım konusunda çözüm planlama ve yönetim ile sağlanabilecek, köprülü kavşaklara da gerek yok. Teknik ekip ve uzman gruplar ile bu sorunun aşılabiliriz. TOKİ yer seçiminde hatalı davrandı. Bartın'da Dolmuş Taksi ile hem vatandaş lehine, hem de taksi esnafı için çözüm önerileri var. Bunu mutlak hayata geçireceğiz. Semt Pazarları ve Otopark Yönetimi'ni de sağlayacağız. 24 saat görev başında olacak halkla ilişkiler bürosu, belediyede muhtarlık odası, kapalı pazaryeri projesi tamamlanacak, Cumhuriyet Meydanı işlevsel hale getirilecek, Belediye kar projesi, dar gelirliler için çocuk kreşi, yaşlılar ve öğrenciler için indirimli ulaşım, basın bürosu, kent konseyi için mekan, estetik kurul, Bartın limanı ve alt yapı projeleri, Bartın Belediyeler Birliği Katı Atık Bertaraf Tesisi ilk projelerimiz arasındadır. Biz buna hazırız, ekibimizle, belediye meclis üyelerimizle projelerimizle Bartın Belediyesi'ni en iyi şekilde yönetmeye hazırız. Halkımız bunu görüyor ve içten ve samimi desteklerini bizden esirgemiyor. Sizlerden gelecek güven oyu ile, 30 Mart sabahı daha güzel, daha yaşanabilir, daha huzurlu bir Bartın için çalışmaya, ter akıtmaya, emek vermeye başlıyoruz" dedi.
CHP Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Selim Karakaş, seçmenlerden gelen sorulara da cevap verdi.

İha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 19:48:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?