17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

CHP'de Gülşen dönemi

CHP'DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Bartın'da görevinden ayrılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Sekreteri Tayfun Yaşar'ın yerine Serkan Gülşen getirildi.

CHP Bartın İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, CHP Merkez İlçe Sekreterliğinde görev değişikliği yapıldığı bildirildi. Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Sekreteri Tayfun Yaşar, işlerinin yoğunluğu nedeni ile İlçe Sekreterliğinden görevinden ayrıldı. Yaşar, "İşlerimin yoğunluğu nedeni ile ilçe sekreterliği görevimi sağlıklı bir şekilde yürütemiyorum. Benden sonra İlçe Sekreterliği görevini devralacak arkadaşıma görevinde ilçe yönetim kurulu üyesi olarak elimden gelen yardımı yapacağım" dedi. Merkez İlçe Yönetimi Kurulu tarafından yeni İlçe Sekreterliğine Serkan Gülşen oy birliği ile seçildi.

CHP Merkez İlçe Sekreterliği görevine getirilen Serkan Gülşen, "Beni bu göreve layık gören yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi için yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber her zaman olduğu gibi uyum içinde çalışacağız. Partimizin ülke genelindeki rüzgarını Bartın'da estirerek Cumhuriyet Halk Partisi İktidarı için elimizden gelen çalışmaları yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 12:19:00
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 12:25:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?