17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

CHP'den birlik çağrısı

CHP İL BAŞKANINDAN BİRLİK ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl Başkanı Hakan Ceylan, yeni projelerin oluşturulmasını sağlayacak, konulara daha derinden bakacak yeni bir CHP'ye ihtiyaç olduğunu ifade etti.

CHP Bartın İl Başkanı Hakan Ceylan, CHP Bartın Merkez İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada yeni bir oluşumdan bahsetti. CHP Teşkilatının yeniliklere açık olan, konulara daha yakından bakan bir anlayışa sahip olması gerektiğinin altını çizen CHP Bartın İl Başkanı Hakan Ceylan, "Bartın ve Türkiye'nin kaybedecek vakti yoktur. Bu onursuz görüntüden uzaklaşmak gerekir. Yeni bir kadroların oluşturulma zamanı gelmiştir. Kalkınmak için projeler üretebilecek bir CHP oluşturmak zorundayız. Bartın, Türkiye tarihinin en derin krizini yaşamaktadır. Bu kongrelerde güç birliği oluşturmak zorundayız. Siyaset halk için yapılmalıdır. Kısır çekişmeler olmamalıdır. Bu çekişmeler kimseye fayda getirmemiştir, bundan sonra da getirmeyecektir. Filyos serbest bölgeden Bartın'a ne gibi faydalar sağlayabilecek? Biz bunların planlamasını yapmalıyız. Derinlemesine konuları tahlil edecek yeni CHP'ye ihtiyaç vardır. Daha ciddi, halkla bütünleşme çabası oluşturulmalıdır. Halka bazı gerçekleri anlatmaz zorundayız" dedi.

CHP Bartın İl Başkanı Hakan Ceylan, kongrelerde yeni oluşumların yapılarak Bartın sorunlarını tespit edebilecek, bu sorunların çözümü için yeni projeler hayata geçirebilecek kadroların oluşturulması gerektiğini de ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 10:07:02
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 10:26:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?