22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

CHP'li başkan adayı Özkan projelerini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın belediye başkan adayı Celal Özkan, seçilmeleri halinde Bartın'da iş imkanı yaratacak örnek projelerinin olduğunu belirterek, 5 yılda 5 bin kişiye iş imkanı sunacaklarını söyledi.
CHP seçim bürosunda yapılan basın toplantısında 28 Mart yerel seçimlerinde seçilmesi halinde yapacağı projeleri anlatan Celal Özkan, Bartın'da istihdam alanlarının artırılacağını belirtti. Kadın girişimciliğin ve el sanatlarının destekleneceğini kaydeden Celal Özkan, "El sanatları ile uğraşan gençlerimizi, kadınlarımızı ve engelli vatandaşlarımızı bir araya getirerek kooperatif çatısı altında birleştireceğiz. Bu ürünlerin geliştirilmesi için her türlü teknik donanım, hammadde, araç-gereç, alt yapı çalışmaları ve üretim mekanları belediye tarafından sağlanacaktır" dedi.
Celal Özkan, ayrıca sahip olunan doğal ve kültürel değerlerin en doğru şekilde kullanılarak, turizmin bölgede yaygınlaştırılmasının ve doğru turizm yatırımlarının bölgede yapılmasının sağlanacağını belirterek, el sanatları ve turizmin doğru kullanılması halinde 5 yılda 5 bin kişiye iş olanağının kendiliğinden oluşacağını sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2004 Cumartesi 12:55:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?