17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

CHP'nin sloganını eleştirdi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ, CHP'NİN SEÇİM SLOGANINI ELEŞTİRDİ

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, CHP'nin seçim sloganını eleştirerek, CHP'nin çetelere rahat nefes aldırmak istediğini iddia etti.

AK Parti Bartın Milletvekili adayları Avukat Yılmaz Tunç ve Dr. Seyfettin Kalay, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bartın Merkez ilçeye bağlı Akçamescit köyünde kahve toplantısında köy halkıyla bir araya gelen Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay, Akçamescitlilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Kozcağız Belde Başkanı Yaşar Tuna ve bazı teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu toplantıda İl Başkanı Yaşar Arslan, "Milletvekili adaylarımızı bu akşam sizlerle buluşturuyoruz. Bartın'da iki milletvekilini de kazanarak, büyük hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili adayı Dr. Seyfettin Kalay da yaptığı konuşmada, AK Parti'nin her alanda büyük icraatlara imza attığını belirterek, sağlık alanında devrim sayılan hizmetler gerçekleştirdiklerini, vatandaşların kaliteli ve hızlı sağlık hizmeti almalarının yolunu açtıklarını söyledi. Milletvekili Yılmaz Tunç'ta toplantıda yaptığı konuşmada, AK Partinin 6 bin 500 aday adayı arasından kılı kırk yararak 550 adayı belirlediğini ve her birinin milletin bağrından süzülüp gelen donanımlı ve birikimli kişiler olduğunu belirtti. Tunç, "Bu kadro Türkiye'yi 2023 hedefine ulaştırmak için çalışacak. CHP ve MHP ise aday listelerinin başlarına Ergenekon ve Balyoz Sanıklarını koyarak, adeta çetelere rahat nefes aldırma peşinde oldular. Milletin nefesini kesmek için karanlık senaryolar kuran çetelere sarılarak seçim kazanılacağını zanneden bu partileri halkımız 12 Haziran'da cevabı verecek" dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Türkiye'nin 81 vilayetinde olduğu gibi Bartın'da da tüm ilçe belde ve köyleriyle her noktasında eserlerinin olduğunu, bu eserlere yenilerini ilave etmek ve Bartın'ı her alanda büyütmek için iki milletvekilini de kazanarak, gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2011 Çarşamba 13:55:05
Güncelleme :20 Nisan 2011 Çarşamba 15:10:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?