16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Çiçek açan televizyon çalındı

Bartın'da, eskiyen ve kullanılmaz hale gelen televizyonunun içerisine toprak koyarak çiçek diken Serkan Bayraktar'ın herkes tarafından beğenilen televizyonu çalındı.


Bartın'da çiçekçilik yapan Serkan Bayraktar, eskimiş televizyonunun kasasının içerisine toprak koydu. Bayraktar, daha sonra toprağa kasım patı ve çuha çiçeği dikti. Bir süre sonra çiçekler açtı. Eski televizyonunun değerlendiren Serkan Bayraktar'ın ilgi gören televizyonu çalındı. Sabah işyerine gelen Bayraktar, "Amacım ortaya güzel bir şey çıkmasıydı. Bu tür değişiklikler ve çalışmalar ilgi görüyor. Daha güzel bir görünüm de ortaya çıktı. Herkes dikkat etti. Daha önce kutu ve tenekelere de çiçek dikiyordum. Sonra bir gün televizyon kasasına dikmek fikri geldi. Ancak televizyon içindeki toprağı ve çiçeğiyle çalındı. Böyle bir şeyin olmasına anlam veremiyor. Bu tür güzelliklerin korunması gerekirken, çalınıp, yok edilmeye çalışılması beni üzdü" dedi.


Çiçek açan televizyonu çalınan Serkan Bayraktar, yeni bir televizyon alacağını ve aynı uygulamayı yapacağını, televizyonun çalınmasının önünü kesemeyeceğini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 17:13:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?