18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Çilek festivali start aldı

BARTIN ÇİLEK FESTİVALİ START ALDI

28. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali kortej yürüyüşü ile start aldı. Belediye Bandosu eşliğinde yapılan yürüyüş renkli geçti.

Bartın Yukarı Çarşı'dan başlayan kortej yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürdü.

28. Bartın 28. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivalinin kortej yürüyüşüne Bartın Vali Yardımcısı Ali Akça, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın TSO Meclis Başkanı Halil Çelen, Bartın Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Bartın Tarım İl Müdürü Yusuf Alagöz, Bartın Sağlık Müdürü Dr. Osman Nacaroğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Bankaların Müdürleri ve temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları veya yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Bandosu eşliğinde Yukarı Çarşı'da başlayan yürüyüş, Hükümet Caddesi, Şadırvan Caddesi, Kemerköprü Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürdü.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Halk Oyunlarının "Bartın Yöresel" gösterisi, Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu tarafından da "Artvin Yöresel" gösterisi yapıldı. 28. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali yaklaşık 10 gün sürecek.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 14:22:04
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 14:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?