17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Cinayetin ardındaki korkunç plan

(ÖZEL HABER) CİNAYETİN ARDINDAKİ KORKUNÇ PLAN

Eşi tarafından öldürülen Rengiye Mersili'nin kız kardeşi, cinayete ilişkin önemli iddialarda bulundu.

Bartın'da boşanmak isteyen eşini çocuklarının gözü önünde öldüren Hasan Mersinli'nin 1 hafta önce cinayeti planladığı iddia edildi.

Öldürülen Rengiye Mersinli'nin kız kardeşi Nuray Demirel, Hasan Mersinli'nin 1 hafta önce köye geldiğini, köyün girişinde bulunan virajı otomobiliyle 3-4 kez yaklaşık 100 kilometre hızla döndüğünü, otomobilin plakalarının 1 haftadır çamurla kaplı olduğunu öne sürdü. Demirel, "Bu cinayet planlanmıştır. Ablamı öldürüyor ve aynı hızla 1 hafta önce denemesini yaptığı virajı hızla dönerek kaçıyor Bu kesinlikle planlanmıştır" dedi.

"SIRA OYA'DA"

Eşi tarafından öldürülen Rengiye Mersinli'nin kız kardeşi Nuray Demirel, Hasan Mersinli'nin olay yerinden kaçarken, en büyük kızını da öldüreceğini söyleyerek kayıplara karıştığını iddia etti. Demirel, "Katil Hasan Mersinli evden kaçarken sıra en büyük kızı olan Oya'yı da öldüreceğini söyledi. Bu adamın yakalanmasını istiyoruz. Herkesin can güvenliği tehlike altındadır" diye konuştu.

ANNENİN SON SÖZÜ

Alınan bilgiye göre, Rengiye Mersinli, ölmeden önce en küçük kızına elini uzatarak, "Sana bir şey diyeceğim" dedi ve son nefesini verdi. Rengiye Mersinli'nin kızı Ayşe, cenazeye gelen yakınlarına, "Annem bana ne diyecekti" diye seslendi. Küçük kızın bu sözlerini duyanlar gözyaşlarını tutamadı.

Katil zanlısı Hasan Demirel'in halası ise, ''Allah onu kahretsin. Gelinimizi öldürdü. Böyle insanları asacaksın, Allah onu kahretsin. Tek boşanan onlar değil ki. Neden böyle yaptı'' dedi.

Jandarma ve polis ekiplerinin, firar eden katil zanlısını yakalamak için başlattığı geniş çaplı operasyon sürüyor.

(ÖZEL HABER) CİNAYETİN ARDINDAKİ KORKUNÇ PLAN
(ÖZEL HABER) CİNAYETİN ARDINDAKİ KORKUNÇ PLAN
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2011 Perşembe 16:45:00
Güncelleme :23 Haziran 2011 Perşembe 18:34:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?