18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Çocuk parkı oluşturuluyor

ÇOCUK PARKI OLUŞTURULUYOR

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Park Bahçeler Müdürlüğü'nün kent merkezinin değişik bölgelerinde çalışma yaptığı bildirildi.

Yapılan çalışmalar arasında şehrin görsel anlamda güzelleşmesini sağlayan parklar, refüjler, çocuk oyun alanları, vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamak adına faydalanabilecekleri kondisyon aletlerinin yerleştirilmesinin yanı sıra yeni oluşturulan parklar ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, yapılan tüm çalışmaların halka hizmet olarak yapıldığının altını çizdi. Başkan Akın, "Mevcut parklarımızın bakımı ekiplerimiz tarafından düzenli bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bunun Belediyemize ait yeşil alanları değerlendirip, çocuk oyun grupları yerleştiriyoruz. Yine oturma alanları oluşturup vatandaşlarımızın rahat rahat dinlenebilecekleri mekanlar yapmaya çalışıyoruz. Belediyemize ait 2. su arıtma deposunun karşısında bulunan yeşil alanımızı çocuklarımızın serbest zamanlarını sağlıklı bir şekilde değerlendirmelerini sağlayabilmek adına park haline dönüştürüyoruz. Parkın etrafını panel çitle çevirip güvenli bir park olmasını sağlayacağız" dedi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "15 günlük bir çalışmanın sonunda mevcut çocuk parklarımız arasına bir yenisi daha eklenmiş olacak.Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 17:54:04
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 18:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?