22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Cumhuriyet Kupası belediyenin oldu

CUMHURİYET KUPASI BELEDİYENİN OLDU

Cumhuriyetin kuruluşunun 86. yılı münasebetiyle düzenlenen Kurumlararası Voleybol Turnuvasının şampiyonu Bartın Belediyesi oldu.

Teknik Direktörlüğünü Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin'in yaptığı Belediye Voleybol takımında; Mustafa Kanmaz, Hüseyin Gürçay, Y.Kurtul Ahıshalı, Gürhan Çiftçi, Yasin Çetinkaya, Şahin Oral, Hüseyin Bayraktar, Mustafa Ak, Volkan Kıvançlı yer aldı. Turnuva kapsamında ilk karşılaşmasını Bartın Devlet Hastanesi takımı ile yapan ve 2-0'lık galibiyetinin ardından ikinci maçında Emniyet Müdürlüğü takımını 2-0 yenen Bartın Belediyesi, üçüncü maçını oynayacağı Defterdarlık takımının sahaya çıkmaması üzerine hükmen galip sayıldı.

Yarı final maçını Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile oynayan ve rakibi karşısında 3-0'lık galibiyet elde eden Bartın Belediyesi Voleybol Takımı, finalde Emniyet Müdürlüğü'nü 3-2'lik skorla yenerek 2009 Kurumlararası Voleybol Turnuvasının şampiyonu oldu. Geçen yıl da Cumhuriyet Kupası'nı kazanan Bartın Belediyesi, böylece iki yıl üst üste şampiyon olarak belediye camiasına mutluluk yaşattı.

Turnuvayı değerlendiren Belediye Başkan Cemal Akın, "Böyle bir turnuvanın içerisinde yer almak ve başarı ile tamamlamak bizleri mutlu etti. Turnuva son derece dostluk havasında geçti. Maçlarda takımımızı personelimiz ve aileleri yalnız bırakmadı. Spor centilmenlik demektir. Turnuvaya katılan tüm kurumları ve şampiyon olan voleybol takımımızı yürekten kutluyorum" dedi.

CUMHURİYET KUPASI BELEDİYENİN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2009 Cumartesi 12:41:03
Güncelleme :31 Ekim 2009 Cumartesi 12:46:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?