17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Damat şans dağıttı

DAMAT ŞANS DAĞITIYOR

Türkiye'nin birçok yerinde yapılan düğün törenlerinde değişik uygulama yapılırken, Bartın'da bir damat tarafından kazı kazan kuponları dağıtıldı. Zarfların içinden çıkan kazı kazan kuponlarını gören çocuklar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bartın'da düğün öncesinde yapılan düğün konvoyunda ilginç bir olay yaşandı. Damat adayı düğün konvoyunun önünü kesen çocuklar ve yetişkinler için sürpriz yapmak istedi. Milli Piyango İdaresi'nin şans oyunları içerisinde yer verdiği kazı kazan kuponlarından bin 300 adet alan damat adayı Tayfun Birinci, "Zarflara kazı kazan koydum. Yaklaşık bin 300 tane dağıtacağım. Bu fikri bir arkadaşım söyledi. Bartın'da bir ilke imza atmayı düşünüyorum. Bu zarfın içinde milyar da çıkabilir daha az da çıkabilir. Yani

şans dağıtıyoruz. Evlenecekleri Allah mesut etsin. Her istedikleri olsun isterim" dedi.

Düğün konvoylarının vazgeçilmezlerinden olan çocuklar ise bu kez şans kartı çıkınca şaşkına döndü. İlk önce kazı kazan kuponunun ne olduğunu anlayamayan çocuklar, büyüklerin yardımıyla olayı çözdü. Zarfların içinden çıkan kuponları kazıyan çocuklar, ikramiye çıkmayınca üzüldü. Düğün arabasının önünü kesen Hakan Gezginci, "Milli Piyango kazı kazanı çıktı. Kazıdım ama hiç bir şey çıkmadı. Daha önce böyle bir şey görmedim" dedi.

Düğün aracının önünü kesen Ali Akşan ise, çok ilginç bir durum olduğunu belirterek "Şans dağıtıyor. Daha önce ben böyle bir şey görmedim. İlk defa gördüm. Daha önce zarfların içinde para konulduğunu görmüştüm" diye konuştu.

DAMAT ŞANS DAĞITIYOR
DAMAT ŞANS DAĞITIYOR
DAMAT ŞANS DAĞITIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 14:15:05
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 15:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?