22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Deneme sınavında Bartın damgası

Türkiye genelinde hafta sonu yapılan deneme sınavlarında Bartın Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, Türkiye birinciliği, ikinciliği, üçüncülüğü derecelerini elde etti. Dereceye giren öğrencilere yemek ziyafeti verildi.


Bartın Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri hafta sonu yapılan ve Türkiye geneli tüm öğrencileri kapsayan deneme sınavında Türkiye birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü derecelerini elde etti. 8. sınıf öğrencisi Uygar Tarakçı Türkiye birincisi, 7. sınıf öğrencisi Furkan Öztürk Türkiye ikincisi, 8. sınıf öğrencisi Tuğçe İncekürk Türkiye üçüncüsü, 5. sınıflarda Öykü Selen Uysal Türkiye birincisi, 8. sınıflarda Melisa Uslu Türkiye 11.si ve 5. sınıf öğrencisi Tolga Oğuz da Türkiye 12. si oldu. Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Demirci, elde edilen başarıların okulda yapılan ekip çalışması ile olduğunu söyledi. Demirci, "Bu yıl 8. sınıflarda SBS sınavında hem Türkiye derecesi, hem de Bartın dereceleri bekliyoruz. Bartın'da ilk 10'a 6 öğrenciyi sokmayı hedefliyoruz. Dereceye giren öğrencilere ödüllerimiz devam edecektir. Türkiye 1. 2. ve 3. sü olan öğrencilerimizi ikinci dönem yapacağımız okul gezilerine ücretsiz olarak getireceğiz" dedi.


Türkiye geneli yapılan deneme sınavlarında Türkiye derecelikleri elde edilen Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerine, Bartın Balkaya Pastaneleri tarafından öğle yemeği ikram edildi. Balkaya Pastanesi İşletmecisi Yakup Yanık, şirket olarak eğitime her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek, Türkiye dereceliği elde edilen öğrencileri de kutladı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 16:24:19
Güncelleme :14 Ocak 2009 Çarşamba 16:28:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?