22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Denizcilerden anlamlı yardım

Bartın'da 1 Temmuz Kabotaj Bayramı kapsamında Amasra ilçesindeki tekne turlarından elde edilen gelir Şehit Aileleri Derneği'ne bağışlandı. Denizcilerin anlamlı yardımı takdirle karşılandı.


Bartın'ın Amasra ilçesine gelen yerli ve yabancı turistlere tekne turu düzenleyen denizciler, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı sebebiyle gelirlerini Şehit Aileleri Derneği'ne bağışladı. Kooperatif üyesi Mehmet Arslan, "Kabotaj Bayramı nedeniyle şehitlere ve gazilere destekte bulunmak istedik. Bugün burada elde edilen bütün geliri Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışlıyoruz" dedi. Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Gencer, "AtaTur tarafından böyle bir teklif geldi. Bugünün kabotaj bayramı olması nedeniyle düzenlenen tekne turlarında elde edilecek bütün gelirin derneğimize bağışlamak istendiğini söylediler. Bunu duyduğumuzda inanılmaz bir şekilde mutlu olduk. İşin maddi yanı bir tarafa manevi olarak çok etkilendik. Bu etkinliği duyan Amasra Gezi Tekneleri Kooperatifleri de bizlere destekte bulunmak istediler. Birilerinin gazileri ve şehit ailelerini hatırlamaları bizleri çok mutlu etti. Türkiye'de bulunan bütün şehit aileleri
ve gaziler adına bu etkinlikte emeği ve katkısı bulanan herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Vatandaşlar yardım amaçlı tekne turlarına ilgi gösterirken, Amasra Gezi Tekneleri Kooperatifi üyesi Meryem Yıldırım, AtaTur'un düzenlemiş olduğu şehit ve gazi ailelerine destek amaçlı tekne turlarına destek verdiklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 10:20:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?