17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Digital sistem ve ADSL

Bartın İl Telekom Müdürü Metin Ay, Bartın'da ADSL hizmetinin yaygınlaştırılarak, müşterilere katma değerli hizmet sunmak amacı ile başta Toplu Konutlar olmak üzere bir çok yere dijital santral ve ADSL sistemleri kurulduğunu belirtti. 

Bartın İl Telekom Müdürü Metin Ay, ADSL ve hat kapasitelerinin artırılması ve yeniden düzenlenmesi için müdürlük olarak yapılan çalışmaların başarı ile sona erdiğini ifade etti. 

Bartın İl Telekom Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgiler veren Telekom Müdürü Metin Ay, "İlimizde ADSL hizmetinin yaygınlaştırılması ve katma değerli hizmet sunmak amacı ile bir çok köy ve TOKİ konutlarına dijital santral ve ADSL sistemi kurduk. Yapılan çalışmalar kapsamında Bartın Limanı, Boğaz Mevki, Topluca, Kocareis, Dallıca, Akgöz, Mavikent, Yıldız Köyü, Ağaköy, Akçalı, Aydınlar, Bayıryüzü, Budakdüzü, Ecikler, Ellibaş, Çanakçılar, İlyasgeçidi, Kalaycı, Karahüseyinli, Kazpınar, Konak, Okçular, Serdar, Arıönü, Çakırkadı köylerindeki santrallerimize ADSL sistemleri kurulmuştur. Bartın'da kurulan TOKİ konutlarına bin 280 hat kapasiteli dijital santral ve 768 kapasiteli ADSL hizmeti kurularak servise verilmiştir" dedi. 

İl Telekom Müdürü Metin Ay, yıl sonuna kadar tüm köylerde ADSL hizmetinin verilmesi yolundaki çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 09:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?