22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Dikkatsizlik can aldı: Bir ölü 9 yaralı

Bartın-Karabük Karayolu’nda peş peşe meydana gelen 2 trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Bartın-Karabük Karayolu’nun Öküzgölü mevkiinde öğle saatlerinde yolun yağmur nedeniyle kayganlaşması nedeniyle meydana gelen ilk kazada, Bartın’dan Karabük istikametine giden Sebahattin Atay yönetimindeki 74 AP 111 plakalı otomobil dereye yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Şahin Bozkır (60) olay yerinde hayatını kaybederken, Hüseyin Baran, Necati Atay, Sebahattin Atay ve Osman Baran yaralandı.

Bu kazadan 5 dakika sonra aynı yerde meydana gelen başka bir kazada ise Bartın’dan Karabük istikametine giden Necip Karadeniz yönetimindeki 74 AB 169 plakalı otomobil yoldan çıktı. Araç son anda dereye yuvarlanmaktan kurtulurken, araçta bulunan Hasan Akgün, Şaban Akdeniz, Yurdahan Darçın, Necip ve Mehmet Karadeniz yaralandı.

Bartın’da şehiriçi yolcu otobüsü şoförlüğü yapan İbrahim Bozkır ise olay yerinden geçerken kazayı gördü. Kazaya bakmak için aracından inen Bozkır, dereye yuvarlanan aracın akrabalarına ait olduğunu anlayınca panik yaşadı. İbrahim Bozkır, aynı araçta babasının da olduğunu ve hayatını kaybettiğini öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı. Çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilen İbrahim Bozkır’a, ambulansta sakinleştirici iğne yapıldı. Yaklaşık 3.5 saat süren kurtarma çalışmaları sonrası araç ve Şahin Bozkır’ın cesedi dereden çıkartıldı.
Her iki kazada yaralananlar, Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

bartın
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 14:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?