22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Diva-Sen'den ziyaret

Diva-Sen Bartın Şube Başkanı ile Diva-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanlığını ziyaret ederek, görüşmelerde bulundu.


Bartın Diva Sen Başkanı ve Genel Eğitim Sosyal İlişkiler Sekreteri Celil Çavuş, Diva Sen Mali Sekreteri Erol Uğur ve Diva Sen Eğitim Sekreteri İsmail Güney Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Diva Sen olarak yaptıkları ortak çalışmalardan bahseden Diva-Sen Başkan Celil Çavuş, sivil toplum kuruluşları olarak temel konularda fikir birliği yapılarak çözüme ulaşılması ve ortak menfaatlerde buluşulması gerektiğini ifade etti. Bartın'ın turizm, tarihi ve kültürel güzelliklerini Türkiye ve Dünya'ya tanıtılması konusunda ortak projeler yapılması gerektiğini de belirten Celil Çavuş, kendilerinin bu anlamda sosyal içerikli toplu programlar yapmak istediklerini belirtti ve amaçlarının Bartın'da renkli bir ortam oluşturmak olduğunu ifade etti. Başkan ve beraberindeki heyet İsmail Toksöz ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar diledi.


Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz ise, sivil toplum kuruluşlarının Devlet ve Millet menfaati olduğunda kutuplaşmadan bir araya gelip güç birliği yapabilmesi ve beraberce omuz omuza vererek Bartın'a faydalı olunması gerektiğini belirterek, Başkan ve beraberindeki heyete şahsı ve Yönetim Kurulu adına ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini ifade etti

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 10:34:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?