18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Doğa turizmi geliştirilecek

BARTIN'DA DOĞA TURİZMİ GELİŞTİRİLECEK

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'daki sahil ve tarih turizminin yanı sıra doğa turizminin de ön plana çıkarılması için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'ın Ulus ilçesi Kadıköy ve Ulukaya köylerini ziyaret ederek, devam eden taşkın koruma, dere ıslah çalışmaları ve Küre Dağları Milli Parkı tanıtım ofisi ve ziyaretçi ağırlama yerleri inşaatlarında incelemelerde bulundu. Milletvekili Tunç, köylülerle sohbet ederek, Bartın'ın 59 kilometrelik sahil şeridindeki sahil ve tarih turizminin yanı sıra iç kesimlerdeki doğal güzelliklerini ortaya çıkarmak için de önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, "Ulukaya Şelalesi, Ulukaya Kanyonu, Küre Dağları Milli Parkı içerisinde yer alan köyler ve doğal güzelliklerin saklı bir cennettir. Buralarda yapılması gereken ne varsa yapıyoruz. Taşkın koruma ve dere ıslahlarını başlattık. Küre Dağları tanıtım ofisi ve ziyaretçi ağırlama yerlerini yapıyoruz. Bartın'ı Doğa turizmi açısından da ülkemizde ön plana çıkarmanın gayreti içerisindeyiz" dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Ulukaya Köyünde ve Kadıköy Gürgencami Mahallesinde bulunan kahvehanelerde köylülerle sohbet etti. Köylüler Milletvekili Tunç'a gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

BARTIN'DA DOĞA TURİZMİ GELİŞTİRİLECEK
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 16:40:03
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 16:44:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?